WEBSHOP - FÅ EN ONLINE BUTIK

Webshop tilpasset din virksomhed

En webshop kan øge dit salg betragteligt.
Danskerne elsker at handle online. I en rapport udarbejdet af DIBS, viser tallene at danskerne vil handle for 133.500.000.000 kr. på nettet i 2018. Det er en vækst på 23% siden sidste år.

Sælger din virksomhed en varer eller en service, så er det en gode ide, at spekulere i online handel. Vi tilpasser løsningen, så den passer til din virksomhed og dine kunder.

Løbende udvikling af din webshop

Din webshop kan hele tiden tilpasses udviklingen i din virksomhed. Opgradering, justering og design ændringer kan justeres, uden der skal bygges en helt ny løsning.

Betalingsaftaler

Vi vejleder og hjælper med at tilkoble betalingsmuligheder, så dine kunder f.eks. kan betale med Dankort, Mobile Pay eller Paypal. Vi kan også sørge for at kunderne bliver faktureret direkte, eller koblet sammen med dit eget økonomi system.

  • Du ejer selv din webshop
  • Ingen urimelige kontrakter og vilkår
  • Integration af betalingsløsninger og evt. økonomisystem
  • Skræddersyet kursus i brugen af webshop
  • En løsning tilpasset dine kunders behov
  • Webshoppen kan løbende udbygges og justeres
  • Mulighed for en Business Partner aftale

Fordeling af online køb i 2018 i Danmark

50%
Rejser
15%
Tjenester
35%
Varer
67 milliarder
20 milliarder
46 milliarder

Kilde: dibs.dk

Lad os hører fra dig

Woocommerce

Vores online shop bliver bygget i Woocommerce, som på verdensplan bliver brugt til at drive over 39 millioner webshops.

SEO Optimering

Lad Westofit stå for optimeringen af din webshop. På denne måde sikre du dig, at din shop bliver vist, når kunderne søger efter din type produkt eller ydelse.

Addwords

Få hjælp til annoncering via Google Addwords. Med en Addwords aftale, sørger vi for at du får maksimalt udbytte for dine reklame kroner.
Ehandel med mobil

En webshop optimeret mobile enheder

Mere end halvdelen af forbrugerne bruger deres mobil eller tablet, til at shoppe på nettet. Denne udvikling vil kun stige og derfor er det vigtigt at din webshop, er optimeret til mobile enheder. 

Den aldersgruppe der handler mest på nettet fra deres mobil, er de 35-44 årige. Men de ældre generationer er også begyndt at bruge deres mobil. i 2006 handlede kun 6% af de 55-65-årige fra en mobil enhed. I 2018 er dette steget til 47%

Responsivt design

En webshop designet af Westofit, vil altid blive leveret i et responsivt design. Dvs. at din shop vil være optimeret brugere på både desktop, tablet og mobil.